Diensten

Sinds 1973 zijn wij dé specialist in keramische en natuurstenen wand- en vloertegels. Ontdek onze prachtige showroom met een breed assortiment. Frank en Monique staan klaar om u te adviseren en het tegelwerk te verzorgen. 

Tegels

Prachtige Collectie Tegels

Ontdek onze prachtige collectie wand- en vloertegels die jouw ruimtes naar een hoger niveau tillen. Onze selectie omvat hoogwaardige keramische tegels en natuursteen, met een optie voor buitentoepassingen met een dikte van 2 cm. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie of eigentijdse flair, wij bieden tegels die je interieur en exterieur transformeren. Ontdek de perfecte stijl en kwaliteit bij ons.

Onderhoud

Reinigings- en onderhoudsmiddelen

Ontdek onze uitgebreide selectie hoogwaardige reinigings- en onderhoudsmiddelen. Wij bieden oplossingen voor een scala aan behoeften, van dagelijkse schoonmaak tot gespecialiseerd onderhoud. Met onze producten ben je verzekerd van een schone en goed onderhouden omgeving.

waterdicht

Voor inloop douche & badkamer vloeren

Ontdek onze professionele kitdiensten. Wij zijn experts in het waterdicht maken van inloopdouches. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat jouw douche niet alleen mooi is, maar ook helemaal waterdicht en duurzaam. Je kunt op ons rekenen om lekkages te voorkomen en zorgeloos te genieten van je douche. Kies voor ons voor betrouwbare kitwerk en een probleemloze douche-ervaring.

Advies

Professioneel advies van een tegelzetter

Op zoek naar tegeladvies en -diensten? Bij Van de Berg helpen we graag. Of het nu gaat om een nieuwe tegelwand in uw badkamer of het leggen van tegelvloeren in uw keuken, wij zijn uw specialist.

meer informatie

neem contact op met ons

Bellen

0413 - 29 12 49