Over ons

Sinds 1973 zijn wij dé specialist in keramische en natuurstenen wand- en vloertegels. Ontdek onze prachtige showroom met een breed assortiment. Frank en Monique staan klaar om u te adviseren en het tegelwerk te verzorgen. 

1973

In Heeswijk – Dinther gevestigd

Al meer dan vier decennia lang zijn wij de vertrouwde naam in de wereld van tegels. Sinds 1973 leveren wij met passie en expertise hoogwaardige keramische en natuurstenen wand- en vloertegels. Onze oprichter, Frank, is de drijvende kracht achter het tegelwerk, terwijl zijn partner Monique u graag verwelkomt in onze showroom en u deskundig advies geeft. Bij ons bent u niet zomaar een klant; u bent een gewaardeerde gast. We nodigen u van harte uit om de wereld van prachtige tegels te ontdekken.

Familiebedrijf

Vader, Moeder & Zoon

Van den Berg, meer dan alleen tegels. Wij zijn een warm, familiebedrijf sinds 1973, waar vader Frank, moeder Monique en zoon Max samenwerken om uw tegelwensen te vervullen. Frank beheerst het ambachtelijke tegelwerk, terwijl Monique u verwelkomt in onze showroom. Max brengt frisse ideeën en passie in ons team. Ontdek onze tegels met een persoonlijk tintje en voel de liefde en toewijding die in elk project wordt gestoken. Welkom bij Van den Berg, waar familie en tegels samenkomen.

Showroom

Voor professionele hulp & inspiratie

Op zoek naar tegeladvies en -diensten? Bij Van de Berg helpen we graag. Of het nu gaat om een nieuwe tegelwand in uw badkamer of het leggen van tegelvloeren in uw keuken, wij zijn uw specialist.

Previous slide
Next slide